Nieuwe datum voor gratis opleiding Arduino metingen voor beginners

U bent absolute beginner als het gaat over experimentjes die electronisch aangestuurd worden? U wilt leren hoe je een meting doet van temperatuur en luchtdruk op een drone-vlucht? U wilt een eerste korte kennismaking met Arduino UNO die u dat kleine duwtje in de rug geeft om zelf experimentjes in elkaar te knutselen? PRIMA ! Want dan kan u binnenkort inschrijven voor onze gratis vorming “Mijn eerste mini-satelliet”.  De data liggen nu vast.

20170428 EArduino beginners voorblad

Enkel voor leraren in beroep en leraren in opleiding.

Wanneer?

Drie namiddagen:

  • 15 en 21 nov : FabLab in Puurs
  • en 8 dec (onder voorbehoud) bij Noordzeedrones Zeebrugge.

Begin november verschijnt de cursus online.  Lees er alles over hier.